Uitgebreid assortiment in producten voor brandbeveiliging

Blusapparaten

Ons assortiment omvat draagbare en verrijdbare brandblussers voor alle doeleinden met blusmiddel poeder, water, schuim en kooldioxide. In de draagbare blustoestellen die wij produceren zijn eenvoudige systemen zoals constante druk en ook meer verfijnd met verschillende brandblusser kleppen varianten. Speciale alarm apparatuur voor speciale toepassingen maken het assortiment compleet. 

De drukpatroonblusapparaten zijn in verschillende versies verkrijgbaar: 

In onze drukpatroonblussers bieden wij drie verschillende ventiel ontwerpen aan. Het gemeenschappelijke element is het gebruik van hoogwaardige componenten en een eenvoudige bediening. Uniforme hoogwaardige componenten in het apparaat hebben als voordeel dat er een eenvoudig, snel en goedkoop onderhoud kan plaatsvinden. Hierdoor kan de servicetechnicus een reeks uniforme onderdelen, CO2-patronen en breekplaten vervangen. Dat bespaart niet alleen tijd, maar vergemakkelijkt ook het onderhoud van brandblussers en reduceert mogelijke bronnen van fouten enorm.

In het ontwerp van onze brandblusserkleppen hebben wij altijd de hoogste waarde op een eenvoudige service. Zo worden alle componenten in het apparaat gemakkelijk toegankelijk en eenvoudig te de-installeren en dit zonder speciaal gereedschap nodig te hebben.

 

  De BS-serie

De fitting van de BS serie zijn messing vernikkeld. Boven de standaardversie is er een variant overdrukventiel fitting. Dit geeft de gebruiker extra zekerheid. De drukknop en de back-up zijn ruim opgezet en zijn eenvoudig te bedienen, zelfs met handschoenen aan. Voor het makkelijke transport is een ergonomisch sterke glasvezel handgreep ontworpen. De BS-serie is de hoogste kwaliteit van de drie kleppen types en beschikbaar in het gehele assortiment van onze brandblusser.

 

 
     
  De CS-serie

De basisstructuur van het fittinglichaam is nagenoeg identiek aan die van het BS series. In plaats van koper, is er een glasvezelversterkt composietmateriaal gebruikt. Alle schroefgaten en de leiding van de slagpin is met Metallinlets versterkt. De eisen die aan de druksterkte worden hierdoor overtroffen. De handige handvat is zo ontworpen, dat een afglijden bijna onmogelijk is.

 

 
     

 

Downloads

KOOLDIOXIDE BLUSSER KS 2CS-1 • KS 5CS-1  POEDERBLUSSER ABC Gi 6C-03 • Gi 9C  POEDERBLUSSER ABC GN 6A-3/M-03 • GN 9A-3/M 
SCHUIMBLUSSER AB SK 6C • SK 9C SCHUIMBLUSSER AB SN 6AU • SN 9AU SCHUIMBLUSSER ABF FBI 6BS
SCHUIMBLUSSER ABF FBN 3 • FBN 6 DOORSNEDE BLUSSER DRUKPATROON DOORSNEDE BLUSSER MANOMETER
DOORSNEDE SCHUIMBLUSSER DRUKPATROON HOE BRAND BESTRIJDEN  


terug