Specialist in brandveiligheid & brandbeveiliging ...

MDP Fireprotection is een afdeling van MDP-GROUP NV. Sinds 1995 een vooruitstrevend en modern familiebedrijf. Door de jaren heen zijn we stelselmatig gegroeid, niet alleen de accommodatie, maar ook qua diversiteit van het gamma dat wij u aanbieden.

Dankzij de flexibiliteit van onze werknemers en mede door de steun van onze producenten en leveranciers zijn we vandaag geëvolueerd tot een bedrijf dat een totaalaanbod in brandbeveiliging kan brengen. De jongste vijf jaar kan onze afdeling MDP Fireprotection bovendien rekenen op een groei van niet minder dan vijftig procent.

MDP Fireprotection is een betrouwbare en professionele partner gespecialiseerd in bouwkundige brandpreventie en brandveiligheid. Dankzij de ervaring en expertise van ons gespecialiseerd team geniet u bij ons van een excellente dienstverlening. Dit zowel voor technisch support, advies en opvolging in elke fase van uw project.

MDP Fireprotection denkt op een eerlijke manier met u mee. Efficiëntie is daarbij ons sleutelwoord.


Expertise in wetgeving en reglementering inzake brand

Eén van onze basispeilers is het verstrekken van de juiste informatie en producten aangaande de wetgevingen en reglementering van brandpreventie en branddetectie, alsook de signalisatie waaraan voldaan moet worden. De Vlaamse Overheid en de Federale Overheid legt aan nieuwbouw en bestaande gebouwen een  aantal wettelijke bepalingen op rond het begrip "brand". Eigenlijk gaat het hierbij om verschillende bepalingen, op verschillende gezagsniveaus, waardoor inzicht verkrijgen in deze wetgeving helaas ook niet eenvoudig is. Heel wat wetten gelden voor iedereen terwijl andere zijn verbonden aan het uitoefenen van een beroepsactiviteit. Onze medewerkers volgen continu de ontwikkeling van de nieuwe normen en houden onze klanten voortdurend op de hoogte van de recentste ontwikkelingen. Ook is het vanzelfsprekend dat elke belangrijke/nieuwe investering wordt vooraf gegaan door een degelijke behoefteraming.

Waarom zou u voor ons bedrijf kiezen?

  • Uitgebreide eerste informatie met eerlijk en waardevol advies

  • Wij beschikken over al de benodigde certificaten (ISO 9001 – NBN S21-50)

  • Vaklieden met jarenlange ervaring

  • Wij werken uitsluitend met de beste materialen en dit aan een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding

  • Automatisch opvolgen van de jaarlijks noodzakelijke controle en het bezorgen van een volledig en gedetailleerd technisch verslag

  • Door onze centrale ligging, nieuwe wagenpark, flexibele werknemers en de investeringen van de afgelopen jaren zien wij onze toekomst verzekerd